torstai 15. maaliskuuta 2012

Kalenterit Kuntoon!!

Varmoja kevään merkkejä on tietenkin valaiseva, lämmittävä aurinko taivaalla ja pitenevät päivät, mutta Jämin keväässä on vielä muutama erityispiirre, jolloin ei voi erehtyä vuodenajan kääntymisestä kevääseen; mäellä näkee taas kesälle tuttuja kasvoja, jotka tähyävät jo taivaalle. Laskuvarjohypyn vuoden ensimmäiset alkeiskurssilaiset pääsevät tulevana viikonloppuna testaamaan talven aikana opittuja taitoja käytännössä, kun hyppääjien viikonlopputoiminta Jämillä alkaa.Terassi sulaa ja kalenterit täyttyvät erilaisista kesän tapahtumista. Alla tärppejä blogimme lukijoille tapahtumista, jotka kannattaa laittaa ylös! Lisää tapahtumia löytyy nettisivujemme tapahtumakalenterista.




Maaliskuun 24.-25. mennään vielä talvilajien merkeissä, kun Jämillä kisataan talvitriathlonin MM-kisojen parissa. Vauhdikas, mielenkiintoinen laji kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikan päälle! Tuolloin pääsee vielä itsekin nauttimaan viimeisistä hiihtoladuista ennen lopullisen kevään tuloa.

Pääsiäinen Jämillä vietetäänkin jo ilmailun puitteissa. Kolme eri lennokkikerhoa on tulossa viettämään keväistä pidennettyä viikonloppua Jämin maastoihin. Pitkäperjantain iltaa istutaan hotellilla karaokea laulellen! Perinteisesti luvassa rentoa porukkaa ja takuuhauska meininki! Mökkejä on vielä vapaana pääsiäiselle, joten kerää oma ryhmäsi ja lähde viettämään mökkipääsiäistä Jämille!

Lauantaina 19.5. Jämillä kokoontuvat caravaanarit. Uusi tapahtuma kutsuu paikalle niin asuntoautolla- kuin vaunullakin matkaavat. Cartrade esittelee paikan päällä vaunuja ja päivällä Jämillä esitellään muutoinkin kaikkea matkailuun, vapaa-aikaan ja liikuntaan liittyvää. Aiheesta on tulossa lisää myöhemmin nettisivuillemme!

Perinteistä ilmailun siipien havinaa on Jämin taivaalla 15.6., kun Jämillä kisataan Toka-lennokkien mestaruuksista. Ilma on täynnä jännitystä, onnistumisen tunnetta ja myös vahvoja perinteitä, kun Olavi Lumes johdattaa kilpailijat Jämin harjuille! http://www.suomenlennokki.fi/toka.shtml

Juhannusviikkona Jämille kokoontuvat hyppääjät ympäri Suomen. Juhannusleirin Jämillä järjestää Tampereen laskuvarjokerho yhteistyössä Suomen Laskuvarjokerho ry:n ja Utin Laskuvarjokerho ry:n kanssa. Juhannusviikonloppuna juhlitaan Lomahotelli Jämillä!

Juhannuksen jälkeen Korsun Kesäteatteri aloittaa toimintansa 28.6. Käy katsomassa muut näytöksettapahtumakalenterista! Kesän tukkilaistunnelman Korsulle takaa musikaalinen ”Me tulemme taas”-komedia Jari Hiltusen ohjauksessa. Varaa teatteripäivälle myös herkullinen menu!

Kesän isoin tapahtuma ajoittuu tällä kertaa 7.-8.7. Jämi Fly In on tänä vuonna Suomen Ilmailuliiton päätapahtuma ja kokoaa aiheesta kiinnostuneet viettämään ikimuistoista viikonloppua Jämille! Tässä tunnelmia kesälle... http://www.youtube.com/watch?v=i34xSRNxIm8

Kauniita purjekoneita Jämille pääsee ihailemaan Jämi Vintage viikoille 16.-22.7. Paljon muitakin mielenkiintoisia ilmailutapahtumia löytyy kesälle – tarkista kalenteristamme! Mukana mm. taitolennokkikisoja eri sarjoissa, tarkkuuslennon SM- ja PM-kisat sekä runsaasti hyppytoimintaa.

Syksyyn käännytään täysin erilaisissa meiningeissä. Täydelliset tankit on Kosken Plikkojen organisoima tapahtuma, joka kokoaa Pappa Tuntureilla pärräävät plikat Jämille elo-syyskuun vaihteessa. Kannattaa ehdottomasti olla menossa mukana!! Katso lisää plikkojen toiminnasta http://koskenplikat.suntuubi.com/?cat=1

Suomen kevät ja kesä on täynnä mielenkiintoisia, persoonallisia tapahtumia, tule viettämään parhaat niistä Jämille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti