torstai 20. lokakuuta 2011

Syyselämää Jämin mäellä

Tervetuloa seuraamaan uunituoretta Jämin Matkailukeskuksen blogia! Tavoitteena on tarjota lukijoillemme jutun juuria kiinnostavista aiheista ja tapahtumista. Mielellään otamme vastaan juttuja myös Jämillä vierailleilta kävijöiltämme ja niitä voi lähettää osoitteeseen jaminmatkailu@gmail.com.
Metsän herkkuja

Tänä syksynä luonto on hemmotellut luonnossa liikkujaa runsaudensarvellaan. Metsä on täynnä sieniä ja marjoja. Näistä esimerkkinä mainittakoon suppilovahvero, jota on jo kannettu korikaupalla metsästä kotiin. Lomahotelli Jämin lounaspöydästä nautitaan melkein päivittäin näistä metsän antimista sienisalaattien, -keittojen ja suussasulavien marjaherkkujen muodossa. Korsukylän ruokalista on samoin päivittynyt syysasuunsa ja tarjolla on erilaisia riistaherkkuja sekä lähiseudun kalastajien saaliista loihdittuja kalaruokia. Allekirjoittanut suosittelee lämpimästi kokeilemaan paikallisia savumuikkuja. Isänpäiväsunnuntaina 13.11. Korsukylässä on nk. kaikille avoin päivä, jonne voi ennakkovarauksella tuoda isän ruokailemaan. Luvassa on Kanootinkaatajan ”Kasviskori” -menu, joka valmistetaan lihaa säästämättä. Korsun isänpäivämenu löytyy www.jamille.fi sivuilta.
Kuvaa ja tunnelmaa Korsukylästä

Viime viikolla Jämin maastoissa kisattiin vetokoirien sulanmaan kärryajon Suomen mestaruudesta. Kilpailijoita kisoissa oli yli 100 ja vauhtia sekä haukkua riitti joka lähtöön. Tulevana viikonloppuna Jämillä kilpaillaan Mini Rogaining suunnistusvaelluksessa ja porukkaa odotetaan paikalle runsain mitoin tähänkin tapahtumaan. Marraskuussa käynnistellään pikkujoulukausi Jämi Areenassa. Lauantaina 26.11. pikkujouluissa syödään ja juodaan hyvin sekä laitetaan jalalla koreasti Mantsuria-yhtyeen tahtiin. Myös karaoken ystävien on mahdollista saada äänensä kuuluviin pikkujouluissa, kun Nissen Karaoke laulattaa pikkujouluväkeä väliajalla. La 26.11. pikkujoulujen ohjelma löytyy myös www.jamille.fi sivuilta. Maanantaina 5.12. Jämillä vietetään UNICEF-päivää ja illalla Jämi Areenassa järjestetään juhlagaala. Juhlagaalan pääesiintyjänä on Anne Mattila & Mistral. Kaiken kaikkiaan siis mukava loppuvuosi tulossa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti